Млад мъж от Враца се нуждае спешно от подкрепа, за

...
Млад мъж от Враца се нуждае спешно от подкрепа, за
Коментари Харесай

Калин има нужда от помощта ни в борбата си с коварна болест

Млад мъж от Враца се нуждае незабавно от поддръжка, с цел да се пребори с тежка диагноза. 29-годишният Калин Ячовски се бори с подла болест, чието лекуване е скъпо и непостижимо за околните му.
Младежът е диагностициран с болест на двигателния неврон. Заболяването се показва в увреждане на шийни коренчета и нерви. От 2017 година насам Ячовски обикаля по лечебни заведения, клиники, проучвания и големи усложнения.
Болестта се развива доста бързо. Само за няколко месеца положението на Калин се влошило фрапантно. Двигателните му благоприятни условия са мощно лимитирани, говорът му е усложнен, а мускулите му атрофират.
Надежда за цялостно възобновяване има. За първичния стадий от лекуването Калин се нуждае незабавно от 2 интензивни курса трансплантации на стволови кафези в болница в Истанбул. Сумата за лекуването обаче е непостижима за околните на момчето. Необходими са 20 000 щатски $, които да се съберат в околните дни.
На помощ на младежа се притекоха неговите другари. Те вършат всичко по силите си да го поддържат в тежкото тестване. Организирана е огромна благотворителна акция за събиране на животоспасяващата сума. Вече има открита дарителска банкова сметка, а на доста места във Враца са сложени кутии, където всеки може да изрази своята поддръжка към Калин. Подробна информация за всички търговски обекти, в които са сложени кутиите, може да намерите на особено основаната страница във Фейсбук – „ Приятели за Калин Ячовски “.
„ Обръщаме се към всички хора, които биха желали да ни оказват помощ да се оправим дружно “, молят околните на младия мъж.
Вашата помощ и поддръжка може да изразите и в поставените кутии, както и на неговата дарителска сметка с номер:
IBAN: BG39FINV91501317291046
Титуляр: Калин Петков Ячовски
Дарителската акция за Калин Ячовски е и в платформата на HELPKARMA.COM, която е налична за целия свят - https://helpkarma.com/KalinQchovski
paypal - имейл адрес: [email protected]
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР