Млад мъж от Великобритания прави истинско състояние от голи снимки

...
Млад мъж от Великобритания прави истинско състояние от голи снимки
Коментари Харесай

Скандално! 26-годишен здравеняк се снима гол с баща си и изкарва луди пари в OnlyFans

Млад мъж от Англия прави същинско положение от голи фотоси в OnlyFans, на които участва и татко му. Джейк Хърберт не е считал да става OnlyFans звезда, само че негови голи фотоси плъзва инцидентно в интернет. Първоначално почнал да работи в ресторант като сервитьор, само че с една детайлност – обслужващият личен състав не носи никакви облекла. 

Физиката му е впечатлила част от гостите, които го щракнали и популяризирали негови фотоси в нета. В един миг почнали да валят десетки оферти за още негови голи фотоси и клипчета, които да изпраща на непознати. " Отговарях им " Да ", само че в случай че ми платят ", споделя Джейк пред Би Би Си. 

Виж още: Кристиан Кирилов изненада с baby face и се закани: " Време е за нови цели "

26-годишният Джейк научава за OnlyFans и взема решение да се впусне в приключението. Младият мъж изкарвал сред 8 и 9 хиляди $ първоначално, само че приходите станали още по-големи, когато бащата на Джейк се включил. Здравенякът почнал да разгласява фотоси на него и татко му, само че единствено без тениски. Нищо скандално и непристойно. Интересът скочил двойно и потребителите почнали да желаят още.

Виж още: Изненада! Данна се снабди с нов член на фамилията и му даде забавно име

Джейк разговарял с татко си и съумял да го убеди, че би трябвало да създадат нещо супер щуро, с цел да изкарат повече пари. " Тате, би трябвало просто да изкарваме повече пари, а не да вършим нещо съответно ", споделил Джейк на татко си, пишат от LadBible. Потребители считат, че сред двамата няма никаква роднинска връзка, само че Джейк твърди, че са в действителност татко и наследник.

Бащата на Джейк въпреки всичко склонява и се впуска в безумната концепция на сина си. Голите фрагменти на татко и наследник им носят близо 40 хиляди $ месечно. 26-годишният споделя, че не дава доста пари на татко си, само че това не било проблем. Бащата на Джейк е водопроводчик и продължава да работи в сферата, само че си докарва и малко спомагателни доходи към този момент. Джейк твърди, че двамата не се гледат, а просто се събличат, вършат фотографията и завършват.

Е, тази история ни удостоверява, че живеем в един тотално побъркан свят...

Изображение: https://www.instagram.com/mrjakeherbert/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР