Млад мъж от Варна помогна на безпомощен човек, носещ в

...
Млад мъж от Варна помогна на безпомощен човек, носещ в
Коментари Харесай

Младеж откри безпомощен човек с голяма сума пари и го отведе в районното

Млад мъж от Варна оказа помощ на беззащитен човек, носещ в себе си огромна сума пари. Димитър Лозанов не се поколебал нито за момент, когато видял 90-годишния Никола самичък и премръзнал в местността " Ментеше " край морската столица по-рано през днешния ден. Той оказал помощ на мъжа да се стопли и го съпроводил до най-близкото районно ръководство.

Дядо Никола обикалял със 1550 лева в себе си. Димитър го попитал накъде е тръгнал с толкоз пари в себе си, само че мъжът не съумял да изясни. Затова го отвел в полицията, която съумяла да се свърже със фамилията му.

За да се открият по-лесно околните на 90-годишния мъж, Димитър разгласил информация за случилото се във фейсбук профила си. Малко по-късно схванал от други консуматори, че околните на Никола са го прибрали вкъщи.

Не е ясно накъде и за какво е бил тръгнал възрастният Никола, само че срещата му с Димитър несъмнено му е донесла шанс. А новината за добрината, сторена от варненеца, обиколи обществените мрежи и стопли сърцата на мнозина в студеното време, написа Трафикнюз.
 Младеж откри беззащитен човек с огромна сума пари и го води в районното

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР