Млад мъж от Свищов е задържан за нанесен побой на

...
Млад мъж от Свищов е задържан за нанесен побой на
Коментари Харесай

АЛА ДЕБОРА: Мъж потроши и подстрига приятелката си в Свищов

Млад мъж от Свищов е арестуван за нанесен побой на дамата, с която живеел на фамилни начала, оповестиха от полицията.

Вчера преди обяд в полицейското ръководство в Свищов е получен сигнал за жена, която е била измъчвана от мъжа, с който живеела.

От извършените дейности по следствието е открито, че предния ден мъжът е нанесъл побой на дамата и е подстригал косата й. Той е открит и арестуван за период до 24 часа.

Пострадалата и двете й деца са настанени в спешен център. По случая е формирано досъдебно произвеждане.



Само преди месец стана явен различен случай на брутално принуждение над младо момиче в Стара Загора. Тогава 18-годишно момиче бе нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в дома си. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса. По време на нападението той е бил с маска и ръкавици.

Садизмът, на който е било подложено, шокира цяла България и провокира вълна от гневни мнения в обществените мрежи, в това число и остри реакции от политици. Още по-яростна беше реакцията, когато се разбра, че упрекнатият в насилието в действителност е на независимост. Пуснат е без мярка от Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли.

В цялата България се организираха митинги, с цел да кажат „ не ” на насилието и да изразят поддръжка за 18-годишното момиче от Стара Загора, станало жертва на експанзия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР