Млад мъж от Провадия се бори за живота си. Негови

...
Млад мъж от Провадия се бори за живота си. Негови
Коментари Харесай

Млад мъж от Провадия спешно се нуждае от помощ, за да живее

Млад мъж от Провадия се бори за живота си. Негови близки и другари проведоха благотворителна акция, с цел да съберат нужната за лекуване на Нурцел Реджеп сума.

Получихме на публицистичната си поща писмо от другар на младия мъж. Публикуваме текста без редакторка интервенция:

" Здравейте другари, обръщам се към Вас със Зов за помощ!

Нурсел Адем Реджеб, който множеството от вас познават, единствено на 35г., момче със златно сърце, само че за жалост ни се наложи да чуем страшната диагноза чернодробна непълнота. Минахме през доста лечебни заведения, само че от всякъде чувахме, че няма да живее... Трябва чернодробна трансплантация, само че би трябвало да изчакте! И по този начин до в този момент, когато се наложи незабавен банкет в последната болница, в която е в този момент, тъй като виталните му индикатори не бяха постоянни. Неможе да стои на крайници, изнемощялост, болки,и т. Нат.... После му отхвърлиха и бъбреците, в това време той гасне пред очите ни. В момента той не може да се обслужва самичък, на легло е, под лекарско наблюдаване и на лекарства, които да го поддържат.

Без да губим повече време взехме решение да се обърнем към Турция за помощ. Болница Медикъл Парк Гьоз Тепе поеха уговорката да го транспортират с кола за спешна помощ и медицински екип, като ни обясниха, че имаме действителна опция за избавление. Беше ни ясно обяснено, че имаме две благоприятни условия, с цел да избави живота му: ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ИЛИ РЕЗЕКЦИЯ, само че откакто го прегледат, ще бъде определен най-правилният вид.

Ориентировъчната сума, която ни е нужна с цел да можем да спасим Нурсел Реджеб, като в нея влизат всички разноски е 100000€.

От цялото си сърце Ви молим да ни подадете ръка и да ни подкрепите. Ние имаме вяра, че парите не костват повече от живота и в случай че се сплоти, ще спасим Нуни! Дори едно шерване ще му помогне. Благодаря Ви!

Открихме сметка и който има предпочитание да се притече на помощ, ще сме му постоянно признателни!

IBAN BG35STSA93000030628471

BIC STSABGSF

Хюсние Адем Реджеб

Основание за превод:дарение

Благодарим от цялото ни сърце

Ако някой желае да се свърже с мен, с цел да обясня по в детайли на тел. 0892767300
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР