Млад мъж от Пазарджик, нападнал жена, е бил арестуван от

...
Млад мъж от Пазарджик, нападнал жена, е бил арестуван от
Коментари Харесай

Циганин-сексуален маниак броди из Пазарджик!

Млад мъж от Пазарджик , нападнал жена, е бил задържан от престъпните ченгета в РУ-Пазарджик. Грозната сцена на опита за полово принуждение се разиграла в сряда вечерта към 20:00 часа в региона на бул. " Христо Ботев “. 36-годишна жена се прибирала към къщи, когато към нея се доближил чужд. Той почнал да й насочва неприлични оферти за скотски удоволствия. Втрещена, тя траяла по пътя си, само че тогава извергът извадил нож и я заплашил. Казал й, че ще я прободе в сърцето, в случай че му откаже. Жертвата почнала да вика за помощ и нападателят избягал. 

След приемане на сигнал за случилото се са подхванати скорострелни дейности от страна на чиновници от бранш " Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик. Не след дълго бил арестуван 29-годишният Янко Рангелов от регионалния град. Преди няколко месеца мъжът също е бил арестуван за осъществявани непристойни дейности по отношение на дами на територията на Пазарджик.

Срещу него се води полицейско произвеждане. Янко очевидно е полов фанатик, преди месеци обикалял, яхнал колело. Рангелов, който е ром, към този момент се е сдобил с две каузи за полово посягане и ще бъде съден по бързото произвеждане. Ще му бъде направена експертиза дали е вменяем, разкриха за " Блиц " проверяващи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР