Млад мъж, от който трепери цял Перник, с нова хулиганска

...
Млад мъж, от който трепери цял Перник, с нова хулиганска
Коментари Харесай

Прокурорският син издълба свастика в килията си

Млад мъж, от който трепери цялостен Перник, с нова хулиганска демонстрация.

Нови доказателства срещу прокурорския наследник Васил Михайлов за хулигански прояви и побой. Кадри на БТВ демонстрират, че до момента в който е бил в пандиза в Бобов дол, младежът е издълбал дупка в килията си, нарисувал е свастика и се е подписал като Васил Ламята.



От петък Васил Михайлов още веднъж е под домакински арест.

Освен че е издълбал дупка в стената на килията си в пандиза в Бобов дол, преди няколко седмици Васил Михайлов е основал и тези два надписа – единият хитлеристки, другият с име и прякор.

Прокурорският наследник беше изместен в Бобов дол от Софийския централен затвор през февруари поради набези, закани и надменно държание.

„ За да се обезпечи сигурността както на чиновниците на пандиза, по този начин на другите лишени от независимост, а и на самия обвиняем “, декларира през февруари наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

През юни обаче, Михайлов още веднъж се върна в пандиза в София. А там, по наша информация, блъснал с пестник в лицето един от арестуваните. Материалите за осъществени нови закононарушения към този момент са приобщени към делото против Михайлов, научи bTV.

„ Не, имате някаква неточност. Той към този момент търпи мярката си, новата мярка, няма какво да разясняваме повече “, сподели юристът на Васил Михайлов Велин Велинов пред БТВ.

След като в края на октомври младежът даде интервю и беше върнат зад решетките поради нарушение на домашния арест, този път не е при приятелката си.

Откриваме го в дома на чичо му. Когато вижда екипа ни, бързо се прибира, написа novini.bg.

Въпреки че Михайлов е с проследяваща гривна, служителите на реда в Перник имат задача – по няколко пъти в денонощието да ревизират дали той съблюдава домашния си арест.

" Причината е, че казусът е необикновен и има данни, че в предишното е нарушавал наложената му мярка ", изясняват от ОДМВР-Перник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР