Млад мъж остана изумен, след като използва услугите на пловдивски

...
Млад мъж остана изумен, след като използва услугите на пловдивски
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Пазете се от такива „копърки”, платих 14 лева за 4 км разстояние

Млад мъж остана учуден, откакто употребява услугите на пловдивски таксиджия. Случката се е развила на 8 ноември вечерта, а за нея младежът споделя в Facebook. Пловдивчанинът е хванал такси от Централна гара в посока бул. " Копривщица " 72. За разстояние от 4 км, той е платил сумата от 14 лв..
Прочетете още
Той е снимал и видео, на което се вижда броячът, който съгласно него навърта цифрите „ прекомерно бързо ”. Споделя, че не е имало трафик, а дистанцията не било огромно, което съгласно него не оправдава сумата, която я заплатил. 

„ Пазете се от такива „ копърки ”. Наложи ми се да се прибера незабавно и взех първото такси, което видях и машината стартира с 1.72 лв.. Две минути по-късно стана 4 лв., а крайната дестинация е бул. „ Копривщица ”  72 - общо разстояние 4 км - 14 лева На видеото се вижда по какъв начин машинката скача като луда на моменти. Не знам дали прави единствено този само че определeно скапва репутацията на тази компания. Такси 5555, номер РВ 6933 Водоснабдителна система. Пазете се от такива копърки! ”, гласи неговият пост.

Под обявата му коментиращите настояват, че подобен таксиметров ефир въобще не съществува. Съветват пловдивчани да употребяват лицензирани компании таксита, с открити цени, както и да желаят касова записка или да отидат с номера на колата до Национална агенция за приходите или до полицията, с цел да бъде открит причинителят. 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР