Млад мъж обикаля с BMW бургаския квартал Банево и трови

...
Млад мъж обикаля с BMW бургаския квартал Банево и трови
Коментари Харесай

Нечовешко: Мъж трови кучета със стрихнин!

Млад мъж обикаля с BMW бургаския квартал Банево и трови съзнателно домашни кучета. За това алармират поданици на региона, засекли няколко пъти лекия автомобил, преди случаите с животните.

Само за няколко часа мъжът съумял да хвърли два пъти храна със стрихнин на четиригодишния Майло. Кученцето, порода Джак ръсел, било гледано с доста обич от стопаните си. Починало за 12 минути, споделя историята "Дарик ".

Същият ден било отровено и кученце на една година в прилежаща къща в квартала. За благополучие, макар че положението му е било тежко, то е оживяло.

Стопаните на Майло са го предали за аутопсия, която е удостоверила отравянето. Има и останки от отровата по земята в двора им. Домът е под 24-часово наблюдаване.

Семейството е предало на проверяващите видеозаписите. На тях ясно се вижда по какъв начин причинителят оглежда няколко пъти региона от автомобила си, изчаква притежателите на къщата да излязат, а след това хвърля през оградата напоената с отрова храна на кучето.

На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът със сив спортен екип и шапка с козирка минава около двора на двете прилежащи къщи, в които са домашните любимци и хвърля отровата през оградата.

Инцидентът и с двете кучета е станал тази неделя вечерта. Хората в квартала споделят, че това не е първият случай на сходен садизъм към животни в квартала.

"Тези хора би трябвало да бъдат открити от полицията и осъдени, както прилича. Подобна постъпка е и закононарушение, образец за асоциално държание и свирепост ", разясниха съседи на пострадалите фамилии.

По думите им и двамата домашни питомци са били добре възпитани и отзивчиви. Подозират, че зад умъртвяването им, може да стои опит за грабеж или психологични отклонения на причинителя.

Полицията в Бургас, както и зоополицаите работят по случая.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР