Млад мъж на име Евгени Карапенов публикува емоционален текст в

...
Млад мъж на име Евгени Карапенов публикува емоционален текст в
Коментари Харесай

Млад мъж взриви мрежата с тази публикация, нека помогнем: Любовта на моя живот има нужда от операция, моля за помощ!

Млад мъж на име Евгени Карапенов разгласява прочувствен текст в персоналния си профил в Инстаграм. Той моли хората за помощ, тъй като приятелката му - Гергана Нейчева е диагностицирана с рак на костите, научи Sofia24.bg . Публикуваме целия текст, без редакторска интервенция:

Здравейте, другари. Настоящият пост съставлява вик за помощ. Всъщност, съставлява вик за живот. Тези, които ме познават, знаят, че имам своите грехове и не съм ангел. В случая обаче не става въпрос за мен, а за любовта на моя живот. Нейното име е Гергана Нейчева. Гергана е повода да допускам още веднъж в любовта и човешката добрина. Тя съумя да разчупи обвивката,която бях основал сред себе си и света за дълги години.

Тя е моят ходещ ангел. Едва на 23 годишна възраст Гергана беше диагностицирана с извънредно тежко заболяване - рак на костите. Болестта я лиши от опцията да се движи и да има пълностоен живот, какъвто всеки един от нас заслужава. Единственият късмет на Гергана да живее е интервенция и следващо лекуване в Турция.

Операцията и последващото лекуване са скъпоструващи и непостижими за нас, хората, които я обичаме. В тази връзка апелирам всеки един от Вас да помогне, с колкото може, поради сложните времена в които живеем. Моля тези, които не могат да оказват помощ финансово, да споделят моя зов, с цел да доближи до повече хора. Нека помогнем на един ангел да остане при нас. Използвайте линка под изложение в профила ми, при положение, че желаете да помогнете на Гери.

Благодаря Ви.

Цялата обява можете да видите на следния линк:

View this post on Instagram
A post shared by Evgeni Karapenov (@ewgennu)
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР