Млад мъж, който бил арестуван за кражба, си е тръгнал

...
Млад мъж, който бил арестуван за кражба, си е тръгнал
Коментари Харесай

Арестант си тръгнал от полицията в Разград, МВР го издирва

Млад мъж, който бил задържан за кражба, си е тръгнал от постройката на полицията в Разград, а сега Министерство на вътрешните работи го търси, оповестиха от прокуратурата. 28-годишният Емил Великов е бил арестуван в сряда с прокурорско разпореждане за 72 часа. Докато проверяващият служител на реда го разпитвал, му се наложило да излезе от кабинета, с цел да окаже " методическа помощ " на собствен сътрудник. Обвиняемият бил оставен под наблюдението на различен служител на реда.

В този миг той просто си тръгнал, излиза наяве от известието на прокуратурата. " Арестуваният " минал през постовия на входа и излязъл от постройката. Бягството се случило тъкмо когато трябвало да подпише постановлението за привличане като обвинен.

" В момента, в който Емил Великов трябвало да подпише разпита и постановлението, се наложило проверяващият служител на реда да излезе от кабинета си, с цел да окаже методическа помощ на собствен сътрудник. Обвиняемият е бил оставен под наблюдаване на различен проверяващ служител на реда. В този миг осъжданият неведнъж Емил напуснал кабинета на проверяващия служител на реда, минал пред постовия служител на реда и напуснал постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи. Веднага е почнало издирването му. До тази заран мъжът не е открит. Издирването продължава в цялата страна ", написа в известието на прокуратурата.

Великов е задържан за взломна кражба, осъществена още през 2018 година Разследващите настояват, че той влезнал в частен дом и откраднал дамска чанта. С откритата в нея дебитна карта и ПИН код изтеглил 200 лева Извършителят на кражбата бил открит едвам през 2020 година През това време делото било спряно. След ареста на Великов преди няколко дни, то е било обновено.

Мъжът е осъждан неведнъж, оповестяват от прокуратурата. Формално, той има възбрана за овакантяване на страната. Обявен е за общодържавно търсене.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР