Млад мъж изплаши жители и гости на Благоевград. Той вдигна

...
Млад мъж изплаши жители и гости на Благоевград. Той вдигна
Коментари Харесай

Тъжна гледка в Благоевград! Млад мъж вдигна полицията на крак, лазейки по площада, викайки за помощ

Млад мъж изплаши поданици и посетители на Благоевград. Той подвигна екипи на Бърза помощ и полицията на крайник. Мъртво пийнал, 30-годишният се опитваше да пролази дистанцията от сладкарница „ Бакалов “ до МОЛ Ларго. Инцидентът стана нощес към 23:00 часа, съобщи struma.com.

``
реклама

Минувачите се опитваха да му окажат помощ, само че той не бе в положение да изясни какво му е. За минути на място се появи патрул и кола на Спешен център. Обърканият юноша, който крещеше завалено, едвам бе качен в колата за спешна помощ. От Спешния център обясниха, че това не е индивидуален случай, изключително около празниците.

Все повече младежи злоупотребяват с алкохола и се оказват „ посетители “ на благоевградските медици. Някои от тях демонстрират и експанзия, за преодоляването на която се наместват органите на реда. Проблемът е сериозен и се задълбочава от обстоятелството, че в Благоевград от години няма отрезвително поделение и незабавните екипи и полицията доста постоянно се трансформират в укротители на пияни и дрогирани младежи.

Гледката нощес бе тъжна, добре облечено младо момче в безпомощно положение да се търкаля по земята, поради препиване./

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР