Млад мъж и жена събират пари по улиците от името

...
Млад мъж и жена събират пари по улиците от името
Коментари Харесай

Измамници събират дарения от името на Съюза на глухите

Млад мъж и жена събират пари по улиците от името на Съюза на глухите, сигнализира самата организация на страницата си във Facebook. От съюза са възмутени от опетняването на името им и разкриват измамата.

Публикували са и видео, на което се вижда по какъв начин събирач на подаяние да размахва юмруци към снимащия го.

"Приятели, апелирам ви, не вярвайте на тези мними глухи хора. Забележете, че дори текстът на британски език е написан по необразован метод. Не се доверявайте на тази безочливост! Единици са глухите хора, които ще излизат да "просят ", както е и при чуващите ", обърнаха се от Съюза на глухите в обществената мрежа. "Глухите хора в България сега се застъпват, както за приемането на жестовия език за формален, по този начин и за качествени обществени и просветителни услуги за тяхното пълноценно включване. Това е дълъг развой, който стартира занапред в този момент ", показват от съюза.

"Съжалявам тези, които са се предоверили и са “дарили” средствa. Това е подигравка с положителното у хората и пренебрежение към тези, които работят крепко в посока на съответни политики в поддръжка на глухите хора ", се показва в позицията на организацията. От фотоса на мнимата подписка се вижда, че са карали жители да подаряват най-вече по 30 лева Потребител в обществената мрежа разяснява даже, че му създали недоволна физиономия, когато извадил 5 лева, поискали му 20 лева

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР