Млад мъж е задържан за отглеждане, държане и разпространение на

...
Млад мъж е задържан за отглеждане, държане и разпространение на
Коментари Харесай

Разкриха домашна наркооранжерия в Пазарджишко, арестуван е 32-годишен

Млад мъж е арестуван за развъждане, държане и разпространяване на марихуана. Открито е огромно количество обработен изсъхнал канабис, както и чудесно обособена домашна наркооранжерия. Акцията е извършена от чиновници на бранш ”Противодействие на престъпната престъпност ” при ОДМВР-Пазарджик и сътрудниците им от бранш ”Криминална полиция ” при РУ-Пазарджик.  Всички процесуални дейности на полицейските органи  са осъществени под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Екипи от криминалисти от ОДМВР и районното ръководство в регионалния град направили претършуване в парцел, намиращ се в септемврийското село Карабунар. Той бил стопанисван от 32-годишен пазарджиклия. Оказало се, че в къщата мъжът е обособил чудесно оборудвана и добре прикрита домашна наркооранжерия.
Прочетете още
В някои от прилежащите пространства е осъществявана последващата обработка на дрогата и подготовката за нейната дистрибуция. Открити са засадени в саксии общо 76 растения от рода на конопа в начален стадий на развиване. В други стаи са открити голям брой пластмасови съдове цялостни със суха листна маса от глави и съцветия с общо тегло от близо 15 кг висококачествена марихуана. Иззети са и над 56 кг стебла и листа, на които предстояла спомагателна обработка.

Наркооранжерията била чудесно оборудвана с осветяване, системи за надзор на вентилацията, влажността на въздуха и температурата.  Ползвателя на парцела е арестуван в ареста за период от 24 часа. Спрямо него е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Продължава работата по документиране на незаконната му активност.     

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР