Млад мъж е задържан след преследване и гонка по столичния

...
Млад мъж е задържан след преследване и гонка по столичния
Коментари Харесай

Гонка, ударени коли, ранени полицаи и задържан крадец – с 23 хил. лева за открадната кола

Млад мъж е арестуван след гонене и гонка по столичния бул. " Ботевградско шосе ".

 

По информация на БНР мъжът е желал откуп за откраднат от него автомобил.

 

Преди ареста му обаче, по булеварда е имало гонене, вериажна злополука, в която вземат участие полицейски коли, както и ранени служители на реда.

 

Нова тв оповестява, че при спецакцията на Столична дирекция на вътрешните работи е арестуван 27-годишен мъж, до момента в който получавал откуп от 23 000 лв. за крадена кола.

 

Всичко почнало преди седмица, когато арестуваният откраднал първокласен автомобил, свързал се със притежателя му и изискал откуп. Уговарят се за ден и място, на което да бъде предадена колата, както и сумата.

 

Малко откакто престъпно проявеният 27-годишен мъж, взел парите, почнало и преследването. Опитвал се да го спре автомобил на полицията, който не бил брандиран, само че пък имал сигнална лампа. Заради високата скорост, с която са карали, други два полицейски автомобила, също небрандирани, се блъснали в тях и по този начин се стигнало до верижната злополука с общо четири коли.

 

Двама служители на реда са откарани в болница, без съществени пострадвания, заяви Николай Пелтеков, шеф на бранш " Престъпления, свързани с МПС ".

 

Крадецът е арестуван, като до късно нощес са траяли разпитите по случая.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР