Млад мъж е прострелян смъртоносно в Сливен. Сигнал за тежкия

...
Млад мъж е прострелян смъртоносно в Сливен. Сигнал за тежкия
Коментари Харесай

Убиха 26-годишно момче при нелеп инцидент в Сливен

Млад мъж е прострелян смъртоносно в Сливен. Сигнал за тежкия случай е получен нощес в полицията малко след 22 часа, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР. Незабавно към мястото са ориентирани полицейски екипи и екип на Спешна помощ.

Инцидентът станал край заведение в сливенския квартал " Клуцохор ". По първични данни, 43-годишен притежател на законно притежаван военен револвер непринудено го дал на 37-годишния Николай Илиев, който създал няколко изстрела. С единия от тях той е прострелял по несъобразителност 26-годишния си братовчед Иван Железчев, огнестрелната рана се оказала съдбовна за него. Убитият е от село Мокрен, община Котел, живеел с родителите си в Сливен. От родното му село споделиха за него, че бил положително и работливо момче, към момента ерген.

Скандал сред тримата мъже не е имало, те били дружно в заведението. Не са военни. В Мокрен считат, че стрелецът мислел, че револверът е зареден с халосни патрони и не очаквал те да са бойни. Защо обаче притежателят на оръжието го е носил със себе си във съдбовната нощ ще би трябвало да обясни почналото по случая досъдебно произвеждане. 43-годишният притежател на револвера, както и 37-годишният стрелец Николай Илиев са арестувани, към този момент за 24 часа.

Работа по изясняване на всички обстоятелства и условия, довели до гибелта на младия мъж продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Сливен.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР