Млад мъж е открит с огнестрелна в подземен гараж на

...
Млад мъж е открит с огнестрелна в подземен гараж на
Коментари Харесай

Откриха прострелян мъж в подземен паркинг в Бургас, вероятно опитал да се самоубие

Млад мъж е открит с огнестрелна в под земята гараж на блок в Бургас. 30-годишният мъж евентуално е опитал да се самоубие. Лекари в бургаската болница се борят за живота му.

Сигнал за случая в подземния гараж на блок 161 в комплекс „ Славейков “ бил получен късно нощес във Второ районно ръководство. Пристигналите на място служители на реда били посрещнати от 30-годишна жена, декларирала, че потърпевшият е неин другар. Пред униформените тя обяснила, че по-рано вечерта дружно чествали рожден ден в компанията на свои познати.

В един миг 30-годишният Александър Стоянов от Силистра оповестил, че излиза за малко на открито. След като се забавил, приятелите му излезли да го търсят. Намерили ли го в безпомощно положение в подземния гараж на блока с огнестрелна рана в слепоочието.

До тялото му бил открит и военен револвер с патрон в цевта, пълнител с още четири боеприпаса и две гилзи. В жилището на младия мъж, който е в същия жилищен блок, било намерено и предсмъртно писмо, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана постройката и подземния паркинг. Първоначално събраните обстоятелства демонстрират, че най-вероятно се касае за самопрострелване, само че са назначени експертизи за определяне на елементи по случая.

Простреляният мъж е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР