Млад мъж е изваден в много тежко състояние от Дунав

...
Млад мъж е изваден в много тежко състояние от Дунав
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Извадиха полужив от Дунав край Козлодуй Иван Паричката, карат го спешно към „Пирогов“ /снимки/

Млад мъж е изваден в доста тежко положение от Дунав край Козлодуй, научи извънредно организация BulNews. В събота разхождащи се край реката чули крясъци за помощ и незабавно подали сигнал на тел. 112.
На място пристигнали незабавни медици и служители на реда, които с общи старания извадили от водата мъж, който бил полумъртъв. Оказало се, че това е 30-годишният Иван Иванов, известен като Паричката. Мъжът е от Русе, само че работи в АЕЦ и е част от футболния тим на „ Огоста “ от близкото село Хайредин.
Лекарите видели, че здравословното му положение е тежко и по тази причина незабавно го транспортирали за „ Пирогов “. Там открили, че той е с голям брой счупвания, които нямат нищо общо с рухване в река. Пред проверяващите потърпевшият изненадващо обяснил, че е потърпевш, до момента в който се разхождал и по този начин получил контузиите в прешлените си.
В Козлодуй обаче се разяснява, че Паричката е бил заловен на шаблон с гаджето на локална мутра, който го пребил и хвърлил в Дунав. Младежът не е конфликтен, само че всички знаят за неговото увлечение към нежния пол и по тази причина не са сюрпризирани, че е хванат в крачка.
Може би и затова потърпевшият не е подал тъжба в полицията и по този начин казусът остава без последици за участниците в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР