Млад мъж беше пребит от охранители пред пловдивска дискотека, научи

...
Млад мъж беше пребит от охранители пред пловдивска дискотека, научи
Коментари Харесай

Натрошиха от бой клиент пред пловдивска дискотека

Млад мъж беше пребит от охранители пред пловдивска дискотека, научи „ Марица “. 36-годишният Атанас Спиров от Марково е настанен в отделението по лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ „ Свети Георги “ със счупена челюст.

Според описа на пострадалия, случаят е станал в дребните часове на нощта против неделя. Атанас бил в увеселително заведение на Сточна гара, когато негов другар му позвънил, че е пред входа на дискотеката и гардовете не го пускат да влезе. Мъжът излязъл на открито да види какво става. Оказало се, че приятелят му е в непристойно облекло и по тази причина бил спрян от защитата. Затова Атанас го качил на такси и го изпратил да си върви.

След това се заприказвал с охранителите на Club W. „ Не сме си повишавали звук, не бях и пийнал. Гардовете бяха 4-5 индивида. Един от тях, който е бил зад тила ми, ненадейно и без причина ми нанесе удар откъм гърба по челюстта. Другите незабавно го хванаха и го скриха някъде, след което и те се прибраха в заведението. Не ме пуснаха да вляза да си взема даже якето, а ми го хвърлиха през вратата “, спомня си Атанас.

Мъжът е пуснал тъжба против охранителите от „ Трафик секурити “ и е дал показания за случая във Второ РУП, откъдето са почнали следствие. За случая е известена и Районна прокуратура, споделиха от полицията.

От охранителната компания „ Трафик секюрити “, която дава отговор за сигурността на дискотеката, обявиха че ще ревизират случая, преди да го разясняват.
Очаквайте детайлности.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР