Млад мъж бе открит обесен в гората между Марково и

...
Млад мъж бе открит обесен в гората между Марково и
Коментари Харесай

Трагедия край Пловдив! Млад татко сложи край на живота си /снимки/

Млад мъж бе открит обесен в гората сред Марково и Гълъбово. На тялото са се натъкнали пътуващи по пътя на разклона за хижа Иглика, които са подали сигнал в полицията.
Пристигналият на място екип на Първо районно не са установили следи от насилствена гибел. Мъжът е на 31 години от Пловдив – Радослав Делев. Той е татко на малко момченце и живее село Първенец. Той е поставил завършек на живота си на 15 против 16 януари, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Образувано е досъдебно произвеждане.
Жителите на село Първенец са сюрпризирани от случилото се. По думите им Делев е имал прелестно семейство, без персонални проблеми. Често със брачната половинка си пътували до разнообразни екзотични дестинации, като единствено преди три дни са се прибрали от такава екскурзия. След 10 дни на фамилията е предстояло пътешестване до Дубай.
Според хората най-вероятно се касае за финансови усложнения, като претекст за съдбовното решение. В Първенец се приказва, че Делев е заборчлял на разнообразни хора. Той и брата на брачната половинка му са имали офиси на Еконт в село Куклен и в Доспат.
В момента в Първенец е цялостно с полиция и следователи.. Те обхождат районна от селото до мястото, където е открит Радослав.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР