Млад испанец търси своя български приятел. Приятелството между тях започва

...
Млад испанец търси своя български приятел. Приятелството между тях започва
Коментари Харесай

Невероятна история! Испанец търси 14 години българина Кристиян

Млад испанец търси своя български другар. Приятелството сред тях стартира преди 14 години, само че малко след началото му пътищата на Кристиян и Ману се разделят, оповестява Нова телевизия.

Ману е писал на стотици хора, търсил е Кристиян в десетки групи в обществените мрежи. за търсенето на другар от детството споделя Владислава Тричкова.

Испанецът се преместил в Мадрид се преместил през 2008-а година. Преди това живял с майка си в Бенидорм. Именно там стартира другарството му с Кристиян. „ Той е почти колкото мен. През 2004-2005-а живееше в Испания и по-късно се върна в родината си. Кристиян беше в един апартамент с майка си и с по-малката си сестра, баба му пък живееше в моя блок. Мисля, че единствено татко му работеше. Защото пътуваше и се връщаше. Но мина доста време и когато си дете това не те интересува много”, описа Ману Делгадо.

Именно с нежната си възраст, той си изяснява и за какво не помни детайлности – като фамилия, имената на околните на Кристиян или пък града в България, откъдето е фамилията на приятеля от детството. „ Но помня, че имаше забавен подробност в устните. Горната беше по-дебела от долната и имаше доста бузки. Баба му постоянно се показваше на прозореца на къщата, с цел да му хвърли ключовете от входа. Майка му пък се показваше на прозореца, викаше: „ Кристияне” и той се прибираше”, споделя още Делгадо.

Двамата другари не съумяват да си кажат и „ чао” заради обстоятелството, че Ману отива за малко до Мадрид. Когато обаче се връща, Кристиян към този момент го няма.

29-годишният мъж не се плаши от миналите години.. Въпреки че знае, че времето трансформира хората. „ Мисля, че не се е трансформирал доста. Мога да кажа че беше единственият ми същински приятел”, заключава младият той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР