Млад готвач удуши приятелката си, тъй като тя желаела да

...
Млад готвач удуши приятелката си, тъй като тя желаела да
Коментари Харесай

Готвач удуши гаджето си заради таен СМС

Млад готвач удуши приятелката си, защото тя желаела да се разделят. Това е главната версия за убийството на 25-годишната Калина Симова в столичния кв. “Банишора ”. Престъплението бе осъществено в четвъртък в жилище, където живеели жертвата и приятелят й Васил Василев.

Младата счетоводителка и екзекуторът й, който работел като готвач, се познавали от 3 месеца. Заживели дружно в апартамент на жертвата в бл. 28. В последните дни сред тях имало разногласия, сподели ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова. Има данни и че Калина е желала да се разделят. Според шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев най-вероятен претекст за убийството е ревнивост.

“Предполагаме, че непринудено е взето решението. Поводът за ревнивост е получен СМС от жертвата, който той е изискал да види, само че му било отказано ”, сподели Хаджиев. След като удушил Калина, Васил опитал да се самоубие. Пратил и СМС-и до татко си и другари, в който пишел, че е умъртвил приятелката си. Пристигналите служители на реда заварили жертвата гола в хола. Васил бил гол до кръста на легло в прилежаща стая. Опитал да се простреля с въздушен револвер в лявата ръка и в шията, имал и порезна рана на ръката, само че пострадванията му били повърхностни. Заявил, че не си спомня по какъв начин е умъртвил Калина. През 2015 година той отново опитал да се самоубие след разлъка с другарка.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР