Млад девинчанин е в ареста за подадени от него поредица

...
Млад девинчанин е в ареста за подадени от него поредица
Коментари Харесай

Девинчанин влезе в ареста за фалшив сигнал за бомба в училището на Триград

Млад девинчанин е в ареста за подадени от него поредност подправени сигнали, включително за бомба в триградското учебно заведение.
Срещу 26-годишния Мариян Александров е формирано бързо произвеждане, тъй като в неделя сред един и четири часá от Триград отправял погрешни известия на единния европейски номер за незабавни повиквания 112. Той съобщавал за произшествия с прегазени хора, за сложена бомба в учебното заведение на село Триград.
„ Извършителят е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава. За подаване на погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, плануваното от законодателя наказване е отнемане от независимост до две години “, оповестяват от полицията.   
„ Мъжът е бил очевидно пийнал, под въздействието и на опиати, тестван е. Цяла нощ не е спал, разигравал службите за незабавно реагиране, разправял се е по телефона с служителите на реда. Представял се е с разнообразни имена. Именно по тази причина е формирано бързо произвеждане против него с оглед данни за осъществено закононарушение по член 326 от Наказателен кодекс “, изясни старши комисар Николай Димов – шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР