Млад българин се обеси по време на гласуването в избирателна

...
Млад българин се обеси по време на гласуването в избирателна
Коментари Харесай

Млад българин се обеси по време на гласуване в Италия

Млад българин се обеси по време на гласуването в изборна секция в град Мондрагоне, област Кампания, оповестиха локалните италиански медии.

Според изданието „ Казертанюз ”,цитирано от " 24 часа ", това станало по време на вота на улица „ Комо ” в южното градче с 29 хиляди поданици, в което живеят доста българи. Избирателната секция била ситуирана в учебно заведение „ Винчи-Буонароти ”. В 13 часа в неделя българинът се обесил на заслон в конструкция до учебното заведение.

Трупът му по-късно паднал в секцията, където дали своят вот гласоподаватели, предизвиквайки потрес измежду тях и измежду членовете на изборната комисия. Веднага по-късно била извикана „ Бърза помощ ”, само че тя съумяла единствено да установи гибелта на момчето. Бил спрян и потокът от хора към секцията поради интервенцията по изнасянето на тялото му.

„ Днес е печален ден за общността ни поради гибелта на младия българин в двора на междинното учебно заведение „ Буонароти ”, разяснява във фейсбук кметът Франческо Лаванга. „ Изказвам взаимност с околните на жертвата. Не съществуват в никакъв случай верни думи пред гибелта, належащо е единствено да замълчим ”, писа кметът./Glasnews.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР