Митьо Пищова стана за смях, след като сам се обяви

...
Митьо Пищова стана за смях, след като сам се обяви
Коментари Харесай

Голяма излагация с предизборната кампания на Митьо Пищова! Стана за смях с неграмотен плакат

 Митьо Пищова стана за смях, откакто самичък се разгласи като " кандит за кем ". Това се схваща от предизборния афиш на Димитър Маринов, който се орезили с необразования постер.

Любителят на манекенки още веднъж се кандидатира за кмет на родното Велико Търново. В следващия си опит за влизане във властта Пищова е подкрепян от партията Българско национално обединяване.

Вечно заобиколеният от хубавици шоумен към този момент има ясна тактика по какъв начин да омае гласоподавателя – ще раздава кебапчета, кюфтета, лимонада, написа лупа.бг. Признава, че има спонсори, които са му обезпечили положителни количества кебапчета и лимонада. Ще акцентира на акция в селата и в ромските квартали, като самият той афишира, че " ромите са негови братя “.

" Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с тези, които нямат пари за самун “, гърми Пищова.

Политическата упоритост на Димитър Маринов не е от през вчерашния ден. За първи път се включва в политическата конкуренция през 2003 година, когато се кандидатира за кмет на остарялата столица от листата на Християнрадикалната партия.

През 2005 година се кандидатира за народен представител. А година по-късно прави опит да се състезава за президентството, само че не съумява да се записва. 2016 година обаче се включва в конкуренцията като претендент за държавен глава на България.  За вицепрезидент предлага не по-малко колоритния Радо Шишарката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР