Митрополит Николай благослови лидера на ГЕРБ и му благодари за

...
Митрополит Николай благослови лидера на ГЕРБ и му благодари за
Коментари Харесай

Бойко Борисов на Кръстова гора: Превърнаха парламента в слуга на Румен Радев

Митрополит Николай благослови водача на ГЕРБ и му благодари за поддръжката

Спрян е пътят към Мулдавския манастир

“Благодарение на господин Бойко Борисов, преди 14 години, ние получихме парченце от кръста Господен. Лично министър-председателят донесе тази велика реликва, която надлъж и нашир пази нашето родно място и благочестивия наш народ”, описа митрополит Николай на Кръстова гора, където бе и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Нека, господин Борисов, на вас, на всички ваши съпътстващи, които са пристигнали в тази света обител, която се обновява с помощта на вашето родолюбиво схващане, дано всички вие се докоснете до светия кръст, да получите земно благополучие, излекуване от заболяванията и небесно благословение. Тук десетки хиляди заболели и страдащи идват, с цел да просят изцеление”, уточни митрополитът.

След службата Борисов и митрополитът огледаха новите градежи в светата обител. “Това е българският Атон”, означи водачът на ГЕРБ.

“Разбрах, че пътят към Мулдавския манастир е спрян”, сподели Борисов.

“Шикалкавят с Народното събрание. Не видях в актуализацията на бюджета да са заложени средства за пътища, за туризъм. Нито лев. Как ще има напредък?”, съобщи той.

“Днес няма да си скапваме празниците, само че това, което се случва е чудовищно. Хърватия влиза в еврозоната, а България остава в чакалнята поради Радев, само че хърватите са умни. Месеци на безпорядък и безвремие, и нищо”, уточни водачът на ГЕРБ и добави:

“Превърнаха Народното събрание в прислужник на Румен Радев и място на персонални вендети. Лъжат пенсионерите, че им дават пари, а от януари къде са им приходите? В момента върви чудовищна контрабанда.”

Борисов попита: “Как служебното държавно управление ще обяснят прекъсването на “Хемус”? Къде са им вложителите, Киро разправяше, че ще докара 600 вложители. Къде са им заемите?”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР