Митниците не са си свършили работата - руските санкции са

...
Митниците не са си свършили работата - руските санкции са
Коментари Харесай

ДПС: Има чудовищна далавера в Лукойл срещу интересите на българите

Митниците не са си свършили работата - съветските наказания са били нарушавани. Утре ще подадем сигнали до прокуратурата и ДАНС. Имаме доказателства за чудовищна спекулация от " Лукойл " и експорт на горива за трети страни в нарушаване на дерогацията. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски след съвещанието на Съвета по сигурността поради Закона за дерогацията.

Изключително безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да продължи дерогацията и да не бъде спряна. Ще продължи да се цялостни незаконният съветски режим със стотици милиони от България безпричинно, уточни депутатът.

По думите му се приказва без изясненост по кое време ще бъде спряна. " Видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание. ПП–ДБ отстояват дерогацията да падне през март, което значи, че имаме нова коалиция - ''Възраждане ", Българска социалистическа партия и Политическа партия - обединението " Путин ". Ще забележим дали Народното събрание и държавното управление се командват от Москва ", съобщи той.

ГЕРБ-СДС напуснаха преди края му, като оповестиха, че е " загуба на време ".

На Съвета бяха разисквани последствията и рисковете за националната сигурност от възможното приемане на закона, съгласно който в тридневен период отпада дерогацията на съветския нефт.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР