Митница Бургас обяви процедура за провеждане на търг с тайно

...
Митница Бургас обяви процедура за провеждане на търг с тайно
Коментари Харесай

Митница Бургас продава на търг над 33 хил. литра алкохол

Митница Бургас разгласи процедура за осъществяване на търг с скрито наддаване за продажба на 33 538 литра етилов алкохол за преправка. Алкохолът е арестуван от митническите чиновници при инспекции и e лишен в интерес на страната с влезнали в действие административнонаказателни производства.

Търгът е разгласен на съображение чл.124, ал.5 от Закона за акцизите и данъчните хранилища /ЗАДС/ и Наредба № 7 от 2.09.2010 година за предписание с отнети и изоставени в интерес на страната акцизни артикули.

За присъединяване в търга се позволяват единствено лицензирани складодържатели, според ЗАДС.

Продаваният етилов алкохол е самостоятелен в 114 позиции с друго алкохолно наличие, в наливни количества. Всяка позиция е с обособена начална тръжна цена. За присъединяване в търга се внася депозит в размер на 10% от началната тръжна цена. Общата начална тръжна цена на цялото количество е 8 556,92 лева

Заявления за присъединяване в търга и писмени ценови оферти могат да се подават в деловодството на Митница Бургас от 16.04.2018 година до 19.04.2018 година Разглеждането на постъпилите оферти /оферти/ ще се организира на 20.04.2018 година

Пълната информация за търга е оповестена на осведомително табло в Митница Бургас, както и в интернет страницата на Агенция „ Митници” www.customs.bg в секция Обяви и известия » Търгове » Публични продажби.

Това е втора процедура за осъществяване на търга, откакто на оповестената първа процедура през месец март не са се явили претенденти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР