Митник, 18-годишен от Тел Авив, влезе в центъра за набор

...
Митник, 18-годишен от Тел Авив, влезе в центъра за набор
Коментари Харесай

Израелски тийнейджър, осъден на затвор за отказ да се запише в армията по време на войната на Хамас

Митник, 18-годишен от Тел Авив, влезе в центъра за набор в Тел Хашомер във вторник, обкръжен от поддръжници, и разгласи желанието си да откаже наложителна военна работа в страната.

„ Вярвам, че клането не може да реши клането “, сподели той във видео изказване, споделено от Mesarvot, група за отвод от военна работа. „ Престъпната офанзива против Газа няма да позволи жестокото кръвопролитие, осъществено от Хамас. Насилието няма да реши насилието. И по тази причина отхвърлям. ”

В настрана документално изказване той добави, че счита, че разширеният боен отговор на Израел на офанзивата на Хамас на 7 октомври не е бил ефикасен за отбраната на живота на цивилни в Израел или Газа.

" Трябва да признаем обстоятелството, че след седмици на сухопътна интервенция в Газа, в последна сметка - договаряния, съглашение, върнаха заложниците. Всъщност военните дейности доведоха до тяхното ликвидиране ", сподели той. „ Заради незаконната неистина, че „ няма почтени цивилни в Газа ", даже заложници, развяващи бяло знаме и викащи на иврит, бяха застрел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР