Митническите служители откриха 2,425 кг марихуана във фабричните кухини на ...

Митническите служители откриха 2,425 кг марихуана във фабричните кухини на

Откриха близо 2.5 кг марихуана на „Дунав мост“-Видин

Митническите чиновници откриха 2,425 кг марихуана във фабричните кухини на тежкотоварен автомобил, оповестиха от Агенция " Митници ".

На 27 юни в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " 2-Видин, митническите чиновници са направили инспекция на товарна комбинация от влекач и полуремарке, пренасящо козметични артикули от Холандия за Турция.

Водачът - турският жител, е декларирал, че няма нищо за обявление. В хода на контролните дейности митническите инспектори са открил два пликиа със зелена тревиста маса в сандъка на ремаркето.

Превозното средство е било съпроводено до Митническото бюро-Видин за щателна митническа инспекция. В ръчния багаж на водача, намиращ се в кабината, е бил открит още един транспарантен плик със зелена тревиста маса.

Освен това пликове със същото наличие са били открити в хладилния елемент на ремаркето. Откритото вещество е тествано с полеви наркотест, който реагира позитивно на канабис - марихуана.

Общото количество на арестуваните наркотични субстанции, разпределено в седем пакета, е 2 430 грама. Стойността му възлиза н а 9 720 лв. . Под управлението на прокуратурата се води следствие.

Мъжът е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа.

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg