Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Дунав мост 2“

...
Митническите служители на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) Дунав мост 2“
Коментари Харесай

Спипаха над 1800 „маркови парфюма в товарен автомобил с медицинско оборудване

Митническите чиновници на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Дунав мост 2 “ при Видин - Калафат задържаха 1803 „ маркови " парфюма при инспекция на товарен автомобил. Това оповестяват от Агенция „ Митници “. 

Превозното средство, с българска регистрация, идва на 20 март на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ на изходящо трасе от България към Румъния. Водачът, български жител, е оповестил, че транспортира здравно съоръжение за Полша.

Служители от отдел „ Борба с наркотрафика " селектират товарния автомобил за митническа инспекция. В хода на контролните дейности митническите чиновници откриват измежду транспортираните артикули палет, на който са натоварени огромно количество парфюми с обозначения на световноизвестни търговски марки, прецизират от организацията.

Установените общо 1803 „ маркови " парфюма са арестувани в осъществяване на правилник на Европейския съюз по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. За случая следва известяван на притежателите на съответните търговски марки. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР