Митническите служители иззеха 986 литра гориво, 62 литра алкохол и

...
Митническите служители иззеха 986 литра гориво, 62 литра алкохол и
Коментари Харесай

Митнически инспектори иззеха 1000 литра нелегално гориво в Русенско

Митническите чиновници иззеха 986 литра гориво, 62 литра алкохол и 280 къса цигари без документи за заплатен данък от частен парцел в Русе, осведоми Агенция " Митници ".

Нелегалните акцизни артикули са открити от митническите инспектори на 07.10.2022 година в парцел в община Русе, населяван от физическо лице. В хода на осъществената инспекция са открити 3 железни цистерни с 986 л енергиен артикул (дизелово гориво), 62 л етилов алкохол, както и 14 кутии (280 къса) цигари от марката без акцизен бандерол.

За откритите акцизни артикули проверяваното лице не е предоставило документи според Закона за акцизите и данъчните хранилища. От енергийните и алкохолни артикули са взети проби за разбор и идентификация за задачите на акцизното облагане. Работата по случая продължава.

При друга инспекция, осъществена на 10 октомври, митническите инспектори разкрили в магазин и склад към него в община Ветово 26 туби с общо 300 л с енергиен артикул - газьол. За стоката притежателят не е показал в границите на инспекцията нужните документи за заплатен данък и продуктите са конфискувани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР