Митнически служители задържана близо 1 тон фреон при проверка на

...
Митнически служители задържана близо 1 тон фреон при проверка на
Коментари Харесай

Митничари задържаха близо 1 тон фреон на ГКПП Калотина

Митнически чиновници арестувана близо 1 звук фреон при инспекция на товарен автомобил на Министерство на правосъдието " Калотина ".

Случаят е от началото на месец февруари, когато камионът с българска регистрация дошъл на вход в страната на граничния пункт.

Според показаните директни документи транспортираният товар е текстил от Италия за България. При осъществената щателна инспекция е открито, че сред легалната стока се придвижват и 80 контейнера с флуорсъдържащи парникови газове от вида R410A и 134А, с общо тегло 985 кг. За всички бутилки е открито, че имат единствено един клапан и надписи на британски език, че контейнерите не могат да се пълнят наново.

Съставен е акт за контрабанда по Закона за митниците и незаконните артикули са арестувани. Допускането за свободно обращение на територията на Европейския съюз на контейнери за еднократна приложимост съдържащи хладилни сътрудници е неразрешено, според Регламент (ЕС) № 517/2014 на Европейския парламент и на Съвета. Целта е да се ограничи използването на флуорсъдържащи парникови газове заради вредата, която нанасят на околната среда.
 Над 25 000 кутии цигари укрити в мебели, задържаха на Капитан Андреево
Над 25 000 кутии цигари укрити в мебели, задържаха на Капитан Андреево

Тютюневите произведения са иззети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР