Митнически служители задържаха в района на ГКПП Дунав мост-Видин над

...
Митнически служители задържаха в района на ГКПП Дунав мост-Видин над
Коментари Харесай

Иззеха над 164 000 таблетки от пет вида лекарства на „Дунав мост“-Видин

Митнически чиновници задържаха в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Видин над 164 000 лекарствени таблетки , съдържащи субстанции от Списък III на Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични, оповестиха от Агенция " Митници ".
 Агенция "Митници "
На 21 юни инспектори стопират за инспекция излизащ от страната товарен автомобил непозната регистрация. Шофьорът декларирал, че транспортира медикаменти за Западна Европа и показал транспортни документи и списък, без в детайли изложение на медикаментите.

При щателна инспекция митническите чиновници открили, че товарът е от пет разнообразни типа медикаменти, съдържащи дейни субстанции, включени в Списък III на Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични.
 Агенция "Митници "
Лекарствата са с опаковки за сръбския и европейския пазар и съставляват 7959 кутии с общо 164 710 таблетки. Към момента на инспекцията и в хода на последващите дейности не е показано позволение за търговия с медикаменти, включени в Списък III на Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични в границите на Европейски Съюз.

По случая се води следствие под надзора на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР