Митнически служители задържаха над 37 кг хероин в автомобил с

...
Митнически служители задържаха над 37 кг хероин в автомобил с
Коментари Харесай

Хванаха италианец с 37 кг хероин на "Дунав мост"

Митнически чиновници задържаха над 37 кг хероин в автомобил с италианска регистрация. Колата, ръководена от албански жител, непрекъснато пребиваващ в Италия, се явила на трасе „ Изход " на ГКПП-Дунав мост 1 на 5 март 2018 година сутринта.  Митническите инспектори от отдел „ Борба с наркотрафика "   на Митница Русе я насочили за щателна инспекция, макар че водачът, който пътувал самичък, заявил, че придвижва единствено персонални движимости.  

При огледа на автомобила митническите чиновници открили някои нехарактерни промени в структурата на пода на автомобила. В тайниците те намерили общо 68 пакета с бежово прахообразно вещество. Всеки от пакетите е с почти тегло 550 грама. Направеният полеви наркотест посочил, че веществото е хероин.

За случая е известен проверяващ митнически контрольор и дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Русе. Образувано е разследване. Албанският жител, махленски в наркотрафик, е арестуван с прокурорска мярка за 72 часа в русенския следствен арест.

По предварителни данни цената на арестувания опиат по цени на съдопроизводството е за над 1 500 000 лв.. Взети са проби за лабораторен разбор.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР