Митнически служители задържаха крокодилски и змийски кожи в карго пратка

...
Митнически служители задържаха крокодилски и змийски кожи в карго пратка
Коментари Харесай

Митничари задържаха крокодилски и змийски кожи в пратка от Аржентина

Митнически чиновници задържаха крокодилски и змийски кожи в карго пратка от Аржентина, оповестиха от организация " Митници ". Изделията са открити в персоналните движимости на жител, който се прибира от чужбина и изпратил домашни използва с въздушен превоз.

Снимка: Агенция " Митници "

Според документите транспортираните артикули са използвани движимости на стойност 500 $, като измежду тях има и риболовни аксесоари.

При инспекция на пратка от Митническо бюро Летище София са открити крокодилска кожа с размер 204/60 см и две змийски с размери надлежно 260/20 см и 235/25 см.

Снимка: Агенция " Митници "

Установено е, че крокодилската кожа е от широкомуцунест кайман, а змийските са от жълта парагвайска анаконда и аржентинска боа удушвач.

Снимка: Агенция " Митници "

Освен трите кожи са открити и още 13 пакета с общо тегло 7,7 кг с по-малки части обработени и оцветени кожи от змии и крокодили.

През целия октомври България взе участие в интернационална интервенция с кодово име " Thunder 2021 ", ориентирана към закононарушенията против дивата природа и противозаконното извличане на дървен материал. Акцията l 118 страни e координирана от Световната митническа организация (СМО) и Интерпол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР