Митнически служители задържаха 28 000 къса (1400 кутии) цигари в

...
Митнически служители задържаха 28 000 къса (1400 кутии) цигари в
Коментари Харесай

Митнически служители откриха 28 000 къса цигари в района на “Дунав мост 2” при Видин

Митнически чиновници задържаха 28 000 къса (1400 кутии) цигари в региона на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат, оповестиха от Агенция „ Митници “. Кутиите са били скрити в консерви от храна за животни. 

На 13 февруари митническите инспектори са спрели за инспекция излизащ от страната товарен фургон, ръководен от български жител. Водачът е декларирал, че транспортира колетни колета за Европейския съюз и няма акцизни артикули. В хода на инспекцията е открито, че консервните кутии в три от кашоните съдържат цигари, облепени с български бандероли, вместо храна за гризачи. Акцизните артикули са били увити във фолио и поръсени с червен пипер, евентуално за илюзия на митническите кучета, допълниха от организацията.

От началото на годината на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ при Видин – Калафат при седем случая са арестувани общо 11 843 кутии или 236 860 къса контрабандни цигари, демонстрира информация на уеб страницата на митническата организация. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР