Митнически служители задържаха 1804 литра горива в Русе, съобщиха от

...
Митнически служители задържаха 1804 литра горива в Русе, съобщиха от
Коментари Харесай

Митничари задържаха над 1800 литра горива в Русе


Митнически чиновници задържаха 1804 литра горива в Русе, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Митници “. Количествата дизел, бензин и биодизел са открити при взаимна инспекция на митнически инспектори от бранш „ Оперативен надзор “, отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ в Териториална дирекция Митница Русе и чиновници на Първо Районно ръководство при Областна дирекция на полицията в Русе.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4312
Горивата, без документи за заплатен данък, са открити на 14 април в частен парцел в Русе в общо 101 броя разнообразни по тип и величина пластмасови туби. В 36 от тубите се съдържа 453 литра – бензин, в 46 от тубите - дизелово гориво, а в 19 от тубите - 216 литра - биодизел. 

При различен случай от 14 април още веднъж при взаимна инспекция на митнически инспектори и чиновници на Първо районно управление (на МВР) при ОД Министерство на вътрешните работи – Русе в частен парцел са открити 246 литра дизелово гориво в осем туби с разнообразни вместимости, също без документи за заплатен данък.



Горивата са конфискувани, следва взимане на проби за експертиза и премерване на точното им количество в сходство с нормативната процедура. За откритите нарушавания ще бъдат формирани актове за административно нарушаване по Закона за акцизите и данъчните хранилища (ЗАДС).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР