Митнически служители задържаха 17,035 кг марихуана в автомобил на МП

...
Митнически служители задържаха 17,035 кг марихуана в автомобил на МП
Коментари Харесай

Задържаха 17 кг марихуана в автомобил на МП Гюешево

Митнически чиновници задържаха 17,035 кг марихуана в автомобил на Министерство на правосъдието Гюешево. Около 15,30 ч. на 26.11.2021 година, на входящо трасе митнически чиновници от отдел „ Борба с наркотрафика “ в Териториална дирекция Митница София спрели за инспекция лек автомобил с румънски регистрационни номера. Превозното средство пътувало от Косово за Румъния, оповестиха от Агенция „ Митници”.

При претърсването му били открити 60 пакета, съдържащи зелена растителна маса, укрити на разнообразни места - в праговете и под задната ризница. При осъществения полеви наркотест веществото реагирало на марихуана. Общото тегло на предмета на контрабандата е 17,035 кг. Водачът на транспортното средство - А.М. (на 41 години), е жител на Република Косово със статут на пребиваващ в Румъния.

С разпореждане на прокурор на Окръжна прокуратура – Кюстендил той е арестуван за период до 72 часа. Предстои съдът да се произнесе по импортираното от държавното обвиняване искане за мярката за неотклонение по отношение на обвинения.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР