Митнически служители задържаха 103 600 къса (5180 кутии) цигари при

...
Митнически служители задържаха 103 600 къса (5180 кутии) цигари при
Коментари Харесай

Само за месец: Над 5000 кутии с цигари иззеха митнически служители на Дунав мост 2 при Видин

Митнически чиновници задържаха 103 600 къса (5180 кутии) цигари при инспекции, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост II Видин-Калафат, оповестиха от Агенция "Митници ".
Те са осъществени в интервала 14.10.2020 - 04.11.2020.
В три от тях тютюневите произведения са открити в тайници и фабрични кухини на микробуси, до момента в който при четвърта инспекция стекове с цигари са открити в товарен автомобил под палети с друга стока.
Около 15.30 часа през вчерашния ден митническите чиновници стопират за инспекция микробус „ Ситроен “, напускащ страната. Инспекторите откриват, че по продължение на целия под на товарния отсек на транспортното средство е построен тайник. В него са открити 760 кутии цигари с български акцизен бандерол. По случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване за преместване на тютюневи произведения с търговски темперамент без нужния придружителен документ.
Цигари с български бандерол са открити и във фабричните кухини на микробус „ Мерцедес “, спрян за инспекция в региона на Дунав мост II на 25 октомври. Митническите чиновници изваждат 850 кутии цигари от кухините на транспортното средство. На водача също е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
Най-голямото количество цигари - 2390 кутии, митническите чиновници откриват при инспекция на товарен автомобил „ Скания “, осъществена на 26 октомври. Тютюневите произведения са открити при физическа инспекция под част от палетите и директно зад челния ръб на полуремаркето. Задържаните количества също са били с български бандерол. Още 1180 кутии цигари са арестувани при други две инспекции в лек автомобил и микробус, осъществени в региона на Дунав мост II.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР