Митнически служители откриха над 1.2 кг кокаин и 21 грама

...
Митнически служители откриха над 1.2 кг кокаин и 21 грама
Коментари Харесай

След гонка с митничари: Хванаха дрогиран турски шофьор с над 1 кг кокаин

Митнически чиновници откриха над 1.2 кг кокаин и 21 грама канабис при инспекция на камион с турска регистрация, излизащ от страната. Водачът се опитал да избяга, само че бил хванат. Това оповестиха от Агенция " Митници ".

Случаят е от 8 януари, когато на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " при идване на товарен автомобил с турска регистрация, ръководен от 26-годишен турчин.

При митническа инспекция в шофьорската кабина на камиона под седалката е открит пакет, обгърнат с алуминиево фолио, съдържащ кокаин, а общото бруто тегло е 1247, 6 грама.
 Агенция " Митници "
След установяването на укрития опиат лидерът се е опитал да избяга, само че след малко гонене е арестуван.

Проверката продължава с осъществяване на персонален обзор, при който митничари откриват в джоба на якето на мъжа две кубчета с общо тегло от 21 грама марихуана.
 Агенция " Митници "
Пред проверяващ митнически контрольор водачът на камиона е декларирал, че използва опиати, а откритото количество е за персонална приложимост. Водачът е бил тестван за опиати, а тестът е била позитивна за приложимост на марихуана.

По случая е стартирано следствие, което се организира от проверяващ служител на реда от РУ-МВР в Свиленград под надзора на Окръжна прокуратура в Хасково
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР