Митнически служители откриха 844 кутии цигари с български акцизен бандерол

...
Митнически служители откриха 844 кутии цигари с български акцизен бандерол
Коментари Харесай

Откриха 844 кутии цигари, скрити в лек автомобил, на ГКПП Дунав мост - Русе

Митнически чиновници откриха 844 кутии цигари с български акцизен бандерол в лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе през днешния ден.

Колата е била с непозната регистрация, а лидерът - български жител, който пътувал за Франция. Общо 17 680 къса цигари са намерени в пътни чанти и в облегалките на задните седалки. Тютюневите произведения са конфискувани, а на водачът е формиран акт за административно нарушаване.

През уикенда при четири инспекции митничарите на на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин открили близо 54 000 къса цигари с български акцизен бандерол.

Тютюневите произведения са открити в товарен микробус и в три леки автомобила. Шофьорите са били отново български жители и са пътували за Западна Европа.

Цигарите са открити в персоналния багаж и във фабричните кухини на колите. Тъй като за транспортираните тютюневи произведения не са показани изискуемите документи според Закона за акцизите и данъчните хранилища, цигарите за конфискувани. За откритите административни нарушавания са формирани актове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР