Митнически служители откриха 264 литра нелегален алкохол при проверка на

...
Митнически служители откриха 264 литра нелегален алкохол при проверка на
Коментари Харесай

Митнически инспектори иззеха 264 литра нелегален алкохол в Бургаско

Митнически чиновници откриха 264 литра незаконен алкохол при инспекция на жилищен парцел в град Камено, област Бурга с Освен това е открито и нерегистрирано оборудване за преваряване, оповестява Агенция " Митници ".

На 27.10.2022 година чиновници от отдел " Митническо разузнаване и следствие " направили инспекция в частен парцел на територията на гр. Камено. В хода на контролните дейности митническите инспектори разкрили в прилежаща към парцела сграда нерегистрирано оборудване за преваряване на етилов алкохол, заредено с материал за произвеждане.

В обособено мазе в къщата пък те са намерили 25 туби, съдържащи общо 264 литра течност с характерности на етилов алкохол.

Било открито, че притежателят на парцела няма позволение за осъществяване на такава активност и не е показал никакви документи за гарантиран или заплатен данък за етиловия алкохол, съгласно условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища.

Нелегалният алкохол е конфискуван. Нелегалният " котел " е демонтиран като са конфискувани елементи от оборудването. Предстои формиране на административнонаказателно произвеждане по случая.
 Повече от звук незаконен алкохол иззе полицията в Харманли
Повече от звук незаконен алкохол иззе полицията в Харманли

Образувано е досъдебно производство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР