Митнически служители откриха 22 кг кокаин при проверка на лек

...
Митнически служители откриха 22 кг кокаин при проверка на лек
Коментари Харесай

Хванаха двама германци с 22 кг кокаин на Дунав мост - Видин

Митнически чиновници откриха 22 кг кокаин при инспекция на лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Видин. Това оповестиха от Агенция " Митници ".

На 28.01.2024 година на граничния пункт дошъл лек автомобил с немска регистрация. В него пътували двама души - немски жители.

Превозното средство било отклонено за инспекция. При огледа на купето митническите инспекторите разкрили в пода два тайника, ситуирани под двете предни седалки, прикрити с мокет.

В тайниците били укрити 20 пакета с бяло прахообразно вещество. Направеният полеви наркотест реагирал позитивно на кокаин. Общото тегло на дрогата е 22,147 кг. Наркотиците са конфискувани.

С разпореждане на наблюдаващи прокурор немските жители К.П. и М.М. са арестувани за период до 72 часа. Двамата са привлечени в качеството на обвинени по досъдебно произвеждане за контрабанда на наркотично вещество. Предстои да бъдат импортирани в съда претенции за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража " по отношение на тях.
 Откриха 3 кг кокаин в якето на турски камионджия на Капитан Андреево
Откриха 3 кг кокаин в якето на турски камионджия на Капитан Андреево

Дрогата се прави оценка на 1 018 656 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР