Митнически служители от ТД Митница Русе задържаха голямо количество опаковки

...
Митнически служители от ТД Митница Русе задържаха голямо количество опаковки
Коментари Харесай

Иззеха опаковки и филтърна хартия за цигари на „Дунав мост 2“

Митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе задържаха огромно количество опаковки и филтърна хартия за произвеждане на цигари при инспекция на товарен автомобил в региона на Дунав мост – Видин.
На 22.09.2023 година, към 22:00 часа, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин митнически чиновници стопират за инспекция излизащ от страната товарен автомобил, ръководен от български жител. Според показаната от лидера товарителница, той е превозвал опаковъчна хартия от България за Италия. При осъществената физическа инспекция митническите инспектори откриват в товара палети с опаковки за цигари и коркофан (филтърна хартия). Превозното средство е съпроводено до Митническо бюро Видин за осъществяване на щателна митническа инспекция, при която в товара са открити 26 палета, съдържащи 1170 кашона с опаковки за цигари от разнообразни предпазени търговски марки, както и четири палета с общо 583 ролки с коркофан - филтърна хартия за произвеждане на цигари, също с надписи на предпазени търговски марки.
Стоките за арестувани заради подозрения, че се транспортират в нарушаване на Регламент (ЕС) №608/2013 на Европейския парламент и на Съвета по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. Работата по случая не престава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg