Митнически служители от ТД Митница Русе откриха недекларирани 46 210

...
Митнически служители от ТД Митница Русе откриха недекларирани 46 210
Коментари Харесай

Откриха недекларирана валута под шофьорската седалка и в арматурното табло на два камиона

Митнически чиновници от Търговско дружество Митница Русе откриха недекларирани 46 210 английски паунда и 80 000 евро при инспекции на два камиона в региона на Дунав мост при Видин.

На 07.09.2023 година митнически чиновници селектират за инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин влизащ в страната товарен автомобил, пътуващ от Нидерландия за Турция и ръководен от турски жител. В хода на контролните дейности инспекторите откриват под шофьорската седалка на транспортното средство три пакета с английски паунди, увити в найлонов плик. Валутата е преброена в наличието на лидера и е открито, че недекларираната сума е в размер на 46 210 паунда, оповестяват от Агенция " Митници ".

Ден по-късно, на 08.09.2023 година, митническите чиновници правят инспекция и на различен товарен автомобил, пътуващ от Германия за Турция през Видин. В естествена празнина в арматурното табло на кабината проверяващите намират укрити евробанкноти. Установените банкноти са в купюри с номинали 10, 20 и 50 евро с обща стойност 80 000 евро

По случаите са формирани актове за административно нарушаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР