Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване /ГД

...
Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване /ГД
Коментари Харесай

Oткриха 8 хил. опаковки сексуални стимуланти на Дунав мост - Видин

Митнически чиновници от Главна дирекция " Митническо разузнаване и следствие " /ГД МРР/ иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета и таблетки със полови стимуланти, при митническа инспекция на излизащ от страната микробус в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин. Това оповестяват от Агенция " Митници ".

В региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин, чиновници от Групово дело МРР отклоняват на 17 декември за щателна митническа инспекция микробус с холандска регистрация, ръководен от български жител. Шофьорът декларирал, че транспортира колета на физически лица, персонален багаж и козметика за Западна Европа и показал две товарителници, в които стоката не била в детайли разказана.

При осъществената митническа инспекция, чиновниците откриват в пратката за Германия кашони съдържащи 2970 кутии с 20 790 сашета лекарствен препарат с надпис " KAMAGRA " и 4980 блистера с 29 880 таблетки " SILDENAFIL " - и двете лекарствени средства са типове стимуланти за полова мощност. Лекарствените препарати са конфискувани защото не са позволени за продажба на територията на Европейски Съюз. Работата по случая продължава,уточняват от Агенция " Митници ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР