Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ /ГД

...
Митнически служители от Главна дирекция Митническо разузнаване и разследване“ /ГД
Коментари Харесай

Митничари спряха турски камион в Силистра, а вътре 575 кг…

Митнически чиновници от Главна дирекция „ Митническо разузнаване и следствие “ /ГД МРР/ откриха контрабандно пренасяни 9 090 000 броя отпечатани изображения, наподобяващи украински акцизни бандероли за тютюневи произведения, с разнообразни серийни номера, оповестиха от организация „ Митници “, цитирана от Блиц.
 

На 04.06.2019 година към 12:15 часа на излизане от Република България през Граничен контролно-пропусквателен пункт Силистра е селектиран за щателна митническа инспекция товарен автомобил с турски регистрационен номер, който по документи е превозвал произведения от алуминий и каучук от Турция за Русия.
 
След като митническите чиновници виждат операции по пломбажното въже, при осъществената инспекция откриват, че в междинната част на товарното помещение камионът транспортира 36 кашона, съдържащи опаковки с пачки по 500 бандерола, с отпечатано на тях изображение, наподобяващо украински акцизен бандерол за тютюневи произведения, с разнообразни серийни номера.
 



Нелегалната пратка от 9 090 000 стикера с изображения на украински бандероли, с общо тегло 576 кг, е арестувана. Срещу водача на автомобила е формиран акт за откритото административно нарушаване. Работата по случая продължава.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР