Митнически служители иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета

...
Митнически служители иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета
Коментари Харесай

Заловиха близо 8 000 контрабандни лекарства за полова мощ на Дунав мост - Видин /снимки/

Митнически чиновници иззеха 7950 опаковки, съдържащи общо 50 670 сашета и таблетки със полови стимуланти, при митническа инспекция на излизащ от страната микробус в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин, оповестиха от Агенция "Митници ".
Във вторник, в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин, митничари отклоняват за щателна митническа инспекция микробус с холандска регистрация, ръководен от български жител.
Шофьорът декларирал, че транспортира колета на физически лица, персонален багаж и козметика за Западна Европа и показал две товарителници, в които стоката не била в детайли разказана. При осъществената митническа инспекция, чиновниците откриват в пратката за Германия кашони съдържащи 2970 кутии с 20 790 сашета лекарствен препарат с надпис "KAMAGRA " и 4980 блистера с 29 880 таблетки "SILDENAFIL " - и двете лекарствени средства са типове стимуланти за полова мощност.
Лекарствените препарати са конфискувани защото не са позволени за продажба на територията на Европейски Съюз. Работата по случая продължава,уточняват от Агенция "Митници ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР