Митничари от отдел Борба с наркотрафика“ предотвратиха контрабанда на 3.6

...
Митничари от отдел Борба с наркотрафика“ предотвратиха контрабанда на 3.6
Коментари Харесай

Откриха дрога, укрита в пликове с кучешка храна СНИМКИ

Митничари от отдел „ Борба с наркотрафика “ предотвратиха контрабанда на 3.6 кг метамфетамин, укрит в пликове с кучешка храна. Това оповестиха от Търговско дружество Митница Русе.

На 23-и февруари към 09:00 ч. в региона на ГКПП " Дунав мост 2 Видин-Калафат "  е извършена проверка на товарен автомобил с полска регистрация. Шофьорът на транспортното средство е заявил, че транспортира кашони с текстилни произведения и пале с храна за кучета.  

В част от пликовете с кучешка храна откриват шест пакета, обгърнати с транспарантно фолио, съдържащи метамфетамин. Общото арестувано количество метамфетамин е 3 608 грама.

Под надзора на Окръжна прокуратура във Видин се водят дейности по следствие за осъществено закононарушение за преместване през страната на наркотични субстанции.

Водачът е упрекнат за опит да придвижи през границата на страната без съответно позволение високорисково наркотично вещество. Той е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане непрекъснат арест по отношение на него.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР